A gyermekek robogói biztonságosak?

- 2021-08-30-

A gördeszkázás az Egyesült Államokban jött létre a hatvanas évek elején, és a tengeri szörfözésből fejlődött ki. A földrajz és az éghajlat által korlátozott szörfözéshez képest a gördeszka nyilvánvalóan nagyobb fokú szabadsággal rendelkezik, és saját nyelvet, készségeket, öltözködési stílust és zenei hobbit is kialakított. Csúszó viselkedés jellemzi, és nem korlátozódik egy fix mintára. Ez megköveteli a gördeszkásoktól, hogy szabadon gyakorolják fantáziájukat és erőt teremtsenek a mozgás során.

Magától értetődik, hogy játszik arobogójavíthatja a szív- és légzőfunkciót, erősítheti a lábizmokat és erősítheti a kar erejét, hatékonyan nyújthatja a lábszalagokat, elősegítheti a csontok fejlődését, megelőzheti a hátfájást, és hatékonyan javíthatja az emberek egyensúly- és válaszkészségét, valamint javíthatja az érzékenységet és a koordinációt. Ideális választás fizikai erőnlét és ügyességi edzésekhez. Azrobogónagyon érdekes, nem korlátozzák az évszakok és a helyszínek, és kis költségekkel jár. Ezért nem csak a diákok, hanem néhány felnőtt körében is népszerű.

A gördeszka nagyon egyszerű. Nincsenek túl nehéz készségek. Amíg van bátorságod és nem félsz az eséstől, egy hét alatt elsajátíthatod az alapvető készségeket és egyszerű trükköket. A gördeszkához először meg kell tanulnia csúszni. Helyezze súlyát a központi tengely lábára, kissé hajoljon előre, és húzza a lábát, hogy ritmikusan támassza meg a talajt. Amikor meg akar állni, ne mindig használja a hátsó féket. Ha meg akar állni, először engedje le az elülső lábat, majd húzza a talajt a lábával, hogy megállítsa a táblát, hogy megőrizze a tábla rugalmasságát. Gyaloglás és megállás után gyakorolja a fordulást. Használja a lábát, hogy erőt gyakoroljon a gördeszka megdöntésére, majd koordinálja a keze, a dereka és a test más részeinek forgatásával, hogy szabályozza a fordulási szöget. Miután elsajátította ezeket az alapvető mozdulatokat, mindenféle trükköt eljátszhat. Ne felejtsen el jó zenét hozni, amikor táblát játszik, ami nagyban elősegítheti a tábla készségeit.

Valójában a gördeszkának sok hasonlósága van az ismert görkorcsolyázással. Mindkettő utcai közlekedési eszköz és népszerű szabadtéri sport. A gördeszkázást azonban kicsit nehezebb irányítani, magasabb képességekkel és több trükkel. A gördeszka csak a talp és a deszka közötti súrlódásra támaszkodva mozgatja a testet. Nem csak magasan kell lennie a levegőben, az akciónak gyönyörűnek kell lennie, és a lábak nem tudnak kilépni a deszkáról leszálláskor. A sarok és a lábujjak enyhe megerőltetése nagyban befolyásolja az egyensúlyt és a stabilitást.

Although skateboarding is fun and exciting, players should pay special attention to the fact that due to the flexible body of the robogó, it is easy for the player to lose balance and fall. Whether novice or experienced "rider", it should be as flat and open as possible in parks, squares, etc. , Play in places with few vehicles, and wear gloves, wrist guards, elbow guards, knee guards, helmets and other protective gear. In addition, the speed of the robogócsúszáskor nagyon gyors, és a játékosnak agilisnak kell lennie. A 8 év alatti gyermekek nem alkalmasak gördeszkázásra.