Robogó, kerékpár, mérleg, melyik alkalmas gyermekei számára?

- 2021-08-24-

Az életszínvonal javulásával a korabeli gyermekek lakókörnyezete sokat javult, és a szülőknek mindent meg kell tenniük, hogy kielégítsék gyermekeik igényeit. Vegyünk gyermekkerékpárokat, legyen szó robogóról, kerékpárról vagy egyensúlyi kerékpárról, amíg a gyermek ezt akarja, a szülők mindent megtesznek, hogy kielégítsék. De szülőként elgondolkodott ennyi gyermekjárművön, melyik alkalmas a gyermekei számára? Ha még nem gondoltál rá, gyere és nézd meg az alábbi elemzést!
Robogó
Robogóa közösség leggyakoribb modellje. Az ára olcsó, könnyen megtanulható, és gyermek szórakoztató műalkotás. Amíg elsajátította a készségeket, a robogóra való rálépés lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy teljes mértékben megtapasztalják a sebesség által nyújtott élénkítést. A gyerekek is gyakorolhatják az egyensúlyt és a bátorságotrobogók, de mivel nincs szakmai küszöb, a biztonság alacsony.
Vásárlási stratégia: Kezdhet egy junior robogóval (két kerék elöl és egy kerék hátul), amikor a baba körülbelül 2 éves. Ha javul a baba egyensúlya, vásárolhat egy robogót, amelynek „elöl és hátul egy kereke van”.

Kerékpárok

Kerékpárokazok az autók, amelyeket a legjobban ismerünk. A kerékpáros gyakorlatok nem korlátozottak időben vagy sebességben. A kerékpározás nemcsak a testet erősíti, hanem az érzelmeket is szabályozza. Általánosságban elmondható, hogy a 3-4 éves csecsemők elkezdhetik a gyermekek kipróbálásátkerékpárok, de figyeljen a biztonsági védelemre.
Buying strategy: Choose the right bicycle according to your child's age and athletic ability. Generally speaking, the younger the child, it is recommended to buy kerékpárok with smaller wheels. For the child's growth, it is recommended to choose an adjustable seat height to adapt to the child's growing height. It's best to go with your children and try it out when you buy it. The actual riding feeling is very important.

Kiegyensúlyozott autó

Compared with robogók and kerékpárok, balance bikes are very friendly to young babies, with high safety factor and low mastery difficulty. As long as they are 2 to 6 years old, they can ride with confidence. Unlike robogók that emphasize speed, balance bikes focus more on training children's hand-eye coordination and mastery of big movements. There are not too many demands on the smoothness of the road, and the potholes can be played very high as well.
A balanszkerékpár legnagyobb jellemzője: nincsenek pedálok, segédkerekek és láncok. A gyermeknek folyamatosan a talajon kell nyomnia a lábát, hogy áramot kapjon. Amikor a sebesség megnő, és az egyensúlyi pont megtalálható, a kis lábak elhelyezhetők, és az autó simán csúszik. Amikor a sebesség lelassul, a kis lábak segítségével tovább lehet pedálni a teljesítményt. . Az egyensúlyi kerékpár segíthet a csecsemőknek a láb erejének és egyensúlyérzékének javításában. Az emberi test alapvető fizikai alkalmasságának részeként az egyensúlyérzék fontos szerepet játszik a gyermekek működési képességében, intelligenciájában, érzelmi intelligenciájában és pszichológiai fejlődésében.