Óvintézkedések a babakocsi használatával

- 2021-08-19-

Egyes anyák nem figyelnek az óvintézkedésekre ababakocsi, so it is easy to cause some small injuries to the baby. So, what should I pay special attention to when using a babakocsi?

1. Használat előtt biztonsági vizsgálatokra van szükség, például arra, hogy az autó anyái és csavarjai meglazultak -e, rugalmas -e és használható -e a fekvőrész, és hogy a kerékfékek rugalmasak és hatékonyak -e. Ha baj van, azt időben kell kezelni.

2. A babának viselnie kell a derékövet, amikor az autóban utazik. Be kell állítani a deréköv hosszát és méretét. A feszességet egy felnőtt négy ujjába kell tenni. A legjobb, ha a beállító rész végén 3 cm -t hagy. Soha ne használja lecsatolt biztonsági övvel, és ne hagyja, hogy gyermeke felkeljen az autóból.

3. Ahol lejtő van, azbabakocsiautomatikusan elcsúszik és felborul, sérülést okozva a babának. Ne felejtse el fékezni parkoláskor. Amikor a baba a kocsiban ül, az anya nem hagyhatja el, ha akarja.

4. Amikor a babát sétálni tolja, ha a baba alszik, hagyja feküdni, nehogy túlterhelje a derekát és megsérüljön. Ne tegye az autót a tűz közelébe, a műanyag részek deformálódhatnak a magas hőmérséklet hatására, ami ababakocsihogy ne működjön normálisan.