Hogyan válasszunk biztonságos elektromos autót gyermekének

- 2021-08-17-

1. Test anyaga
Amikor kiválaszt egyelektromos autógyermeke számára olyan anyagokat válasszon, amelyek rendelkeznek nemzeti minősítési tanúsítvánnyal, és nem terjedelmesek, könnyen mozgathatók, szagtalanok és magas biztonságúak, hogy hatékonyabban védje gyermeke testbiztonságát. Az ülés kényelme a választáskor, elvégre szoros kapcsolatban áll a gyermek kis fenekével, így nagyon kényelmesen érzi magát.
2. Az autó minősége és gyártása
A gyermekek minden részének minőségeelektromos járművekszigorúan megkövetelni kell, hogy lássa, szilárd -e a hegesztés, rögzítve vannak -e az autó tartozékai, és könnyen leesnek -e, hogy a gyerekek boldogan játszhassanak, míg a szülők könnyebben. És a keret közötti hegesztésnek nem lehet éles sarka vagy éle, hogy megakadályozza a gyermek karcolását. Az ülés és a pedálok közötti távolságnak is meg kell felelnie a gyermek lábhosszának, különben a gyermek megcsavarja az ülést, ami nem tesz jót a fejlődésének.
3. Kormány
When choosing children's elektromos járművek, the handlebars should also be the object of our choice. The handlebars should have anti-slip function, strong, and easy to control the direction. The handlebars should not be too big, and the handlebars should be designed to fit the size of children's small hands. At the same time, it also increases the children's hand-eye coordination and responsiveness.
4. Biztonsági öv
Good-quality elektromos járművek should also be equipped with seat belts, and elektromos járművek should be equipped with seat belts. When children are playing accidentally, they can protect them from too much harm and protect their safety in many ways.
5. Egyszerű kezelés
Az a fajtaelektromos autóegyszerű kezelést kell választani a gyermek számára, amelyet a gyermek könnyebben elsajátít, így a gyermek könnyen megtanulhatja vezetnielektromos autó, és hozd a gyermeknek a vezetés és a játék szórakozását.
6. Kerékvastagság

A kerék vastagsága 8-15 cm, szélessége 20-25 cm. Ily módon a gumik viszonylag vastagok, és ha csúszásgátló gyűrűk vannak az abroncsokban, akkor a csúszásgátló hatás jobban elérhető, ami segíthet abban, hogy a gyerekek ne fájjanak, amikor éppen tanulnak.