A Kids Scooter használata

- 2022-08-04-

A Kids Scooter egy olyan sporteszköz, amellyel a gyerekek rugalmasságot gyakorolhatnak, javíthatják a reakciósebességet és növelhetik az edzés mennyiségét. Ma a Kids Scooter használatáról beszélünk.
1. Először helyezze az egyik lábát a gördeszka elejére, a másik lábát a talajra, és csúsztassa előre. Ezután a másik pedál a gördeszka hátulján van. A derékrész és a két comb bal és jobb oldali lengése S alakúvá teszi a gördeszka irányát.
2. Lépjen egyszerre a gördeszka elülső és hátsó részére, majd azonnal hajoljon előre, a tehetetlenség segítségével mozog és csúszik. Ezután támaszkodjon a derék és a két comb bal és jobb oldali lendületére, valamint a bal és jobb pedálozásra, hogy a gördeszka S-alakban haladjon előre.
3. A gördeszka használata során kerülje a túlterhelést vagy használatot, kerülje a használatát vízben és túlságosan poros környezetben, kerülje az ütközést, az ütést és az erőszakos rálépést, hogy elkerülje a gördeszka szükségtelen károsodását.
4. Használat előtt bizonyosodjon meg arról, hogy a gyerekek használhatnak biztonsági termékeket, például sportcipőt, sisakot, csuklóvédőt stb., és tegye meg a biztonsági intézkedéseket a szükségtelen sérülések elkerülése érdekében.