Fel lehet szállni egy gyerekrobogóra?

- 2022-04-13-

Egyes szülők magukkal viszik gyermekeiket utazáskor. A gyerekek szeretnének robogót vinni, ha van otthon robogjuk. Sok szülő aggódik amiatt, hogy vigyen-e robogót, mielőtt kiviszi gyermekét játszani. Például, ha a családnak repülnie kell, fel lehet vinni a gépre?
Így agyerek robogófelszállt? Ha fel lehet szállni a gépre, vannak-e követelmények a feladott poggyászra?
Factory Scooter Price Kick Kids Scooter 4 Wheels For Children Play Scooter
Gyerek robogókfelszállhatnak, és a bejelentkezési igényük meghaladja a 20 × 40 × 55 cm-t és a robogó súlya meghaladja az 5 kg-ot. Ha nem haladja meg ezt a tartományt, és agyerek robogóösszecsukható, nem kell ellenőrizni; de ha nem összecsukható, általában poggyásszal együtt ellenőrzik. Mert ha nem lehet összecsukni, akkor nincs hova tenni a repülőn. A robogók mellett a gyerek egyensúlyozó robogók is szállíthatók. Mindaddig, amíg a tömeg és a térfogat nem haladja meg a szabványt és a benne lévő lítium akkumulátor megfelel a követelményeknek.

Összességében, ha a szülők elviszik gyermekeiket egy hosszú útra, és játékokat szeretnének vinni gyermekeiknek, akkor először is érdemes megérteni a légitársaság előírásait a behozandó tárgyakra vonatkozóan.

Factory Scooter Price Kick Kids Scooter 4 Wheels For Children Play Scooter