Hogyan lehet összecsukni a piacon szokásos babakocsikat

- 2022-01-05-

Amikor a baba egy kicsit nagyobb, viheti a szabadba, hogy friss levegőt szívjon és fürödjön a meleg napsütésben. Ebben a pillanatban ráébredsz a babakocsi fontosságára. Nem hamis név, hogy a babák "szállítóeszköze" lehet. Legalábbis miután megvan, kényelmesebbé válik a baba utazása, de a fiatal apának és anyának el kell sajátítania egy olyan készséget, amely a babakocsi összecsukását jelenti, mert ezt a fajta műveletet biztosan meg fogja tapasztalni.
A babakocsik fejlesztésével sok babakocsi az egy gombbal és egy kézzel való összecsukhatóság kényelmét követi, miközben figyelmen kívül hagyja az összecsukás biztonsági teljesítményét. A babakocsi lehetőség szerint a másodlagos balesetmegelőzési rendszert választja, hogy ne legyen véletlenül összecsukható sérülés. A babának.
Valójában a jelenlegi babakocsi-márkák a piacon alapvetően elégedettek ezzel a funkcionális követelménysel. Maga a babakocsi a biztonságot és a kényelmet hangsúlyozza, és megfelel a kényelem és a funkcionalitás többdimenziós követelményeinek. Ezért a babakocsi összecsukása után össze van hajtva. , Az autó csomagtartójában tárolhatónak kell lennie, ami megfelel a modern élet igényeinek. De így hogyan hajtható össze a babakocsi?
Meg kell találni a babakocsi nyomófogantyúján az összecsukható gombot, majd a megfelelő irányba nyomni. Ezzel a művelettel a babakocsi összecsukható állapotba kerülhet. Ez az összecsukható gomb legfontosabb jelentése. Amikor nem szükséges összecsukni, Az összecsukható gomb megléte biztosítja, hogy a babakocsi stabil állapotban legyen. Amikor össze kell hajtani, az összecsukható gomb azonnal a babakocsit összecsukható üzemmódba kapcsolja, ami a funkciók váltásában játszik szerepet.
Másodszor, miután megtalálta az összecsukható gombot, indítsa el annak összecsukási módját, majd mindkét kezével lassan fejtse ki az erőt, hogy a babakocsit a megfelelő irányba hajtsa. Jelenleg sok babakocsi márka a piacon bevezette az egygombos összecsukható funkciót. Valójában a műveletek ugyanazok, a kulcs az összecsukható gomb működése. Ha nem tudja, hogyan kell összecsukni a babakocsit, az összecsukható gomb megtalálása több mint fél sikernek mondható.
Amikor lassan összecsukja a babakocsit, azt tapasztalja, hogy az első kerék is lassan visszahúzódik, és lassan közeledik a hátsó kerékhez, és az egész test fokozatosan összecsukott állapotba kerül, ami mutatja a működését. Teljesen helyes és folytathatja a műveletet magabiztosan. Amikor az összecsukás már nem lehetséges, egy másik műveletet is el kell végezni, mégpedig az autó kampójának rögzítése az összehajtott karosszérián, hogy megakadályozza a karosszéria elmozdulását. Egy műveleti lépés után ez azt jelenti, hogy a babakocsi összecsukása befejeződött.

Van néhány óvintézkedés is, vagyis miután elsajátította a babakocsi összecsukását, ne felejtse el ellenőrizni, hogy az összecsukás során nincs-e szennyeződés a babakocsiban. Ha nem takarítják ki, akkor a babakocsi zökkenőmentesen meghibásodik. Hajtsd össze a földön, és az összecsukás alatt a lehető legtávolabb maradj a babától, nehogy véletlenül becsípje a babát.