Hogyan kell használni a gyermekjátékautó távirányítóját

- 2021-12-17-

Használható a gyermek távirányítós autó használati útmutatója szerint, de vásárláskor a következő pontokra kell ügyelni:
1. Amikor a távirányítós autó be van kapcsolva, figyelje meg, hogy a játékkerék forgási sebessége egyenletes-e, és hirtelen tolat-e vagy hirtelen megáll-e.
2. Ha minden rendben van, továbbra is tartsa a játékot a bal kezében, nyomja meg a szirénát a jobb kezével, figyelje meg, hogy a játékkerék hirtelen megváltoztatja-e a forgásirányt, és ellenőrizze a kapcsolási művelet érzékenységét.
3. Ellenőrizze a játék zavarásgátló képességét, helyezze el a játékot körülbelül 1 méter távolságra, fütyüljön vagy beszéljen finoman, és figyelje meg, hogy a játék nem fog-e hibásan működni.
4. A távirányítós autó számos vezérlési művelettel rendelkezik. Kiválasztáskor egyenként ellenőrizze a vezérlő érzékenységét. Az ellenőrzés elején különös figyelmet kell fordítani az adó leghosszabb antennájára. Miután az összes ellenőrzés normális, az antenna lassan lerövidül, és figyelje meg a vezérlési távolság rövidülését. Általában, ha az antennát teljes hosszának felére csökkentik, és a vezérlési távolság egyharmadára csökken, ez normális.

5. 6 év alatti gyermekek számára csak egycsatornás távirányítós játékot válasszon. Működése viszonylag egyszerű, és az adónak csak egy gombja van, amely csak egy művelet megváltoztatására képes irányítani a játékot, például az előre váltást hátrafelé. A 6 évesnél idősebb gyermekek számára választhat többcsatornás távirányítós játékokat, amelyek lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy elsajátítsák az összetettebb manipulációs készségeket.